Om såsen mot all förmodan skulle skära sig kan man rädda den på följande sätt. Vi köpte färsk fin torskfilé som smörstektes till sparris och hemmagjord Hollandaisesås
Idag fick det bli stekt torskfilémed palsternackspuré till lunch och till det var det smörstekt broccoli samt rödlök som jag reducerat ned med lite balsamvinäger, hade kvar lite vitvinssås sen gårdagens lunch så den fick också åka med, fräschade upp den med lite persilja
Idag är det hans tur att sitta på motsatta sida och svara på lite frågor. Efter det försökte jag sälja in VEGO-tidningen till olika förlag, men de sa nej
Hacka den gula löken och lägg den i kastrullen tillsammans med dragonen och buljongtärningarna. Krydda efter smak med örtkrydda, salt och peppar och koka upp
Tillsätt svampen när löken är klar och fräs några minuter, tillsätt en klick smör mot slutet. Jag valde att steka allt i pannan och var noga med att ösa ordentligt med smör över torsken under stekningen
Smörstekt torskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Börja med att göra rödvinssmöret. Ansa blomkålshuvudet, dela huvudet i buketter i jämnstora bitar med händerna
TorskKrydda torsken med flingsalt och svartpeppar. Leila börjar med den skinnfria sidan. Servera fisken med brynt smör, färsk riven pepparrot och en citronhalva
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
ströbröd, ex-vis Japansk Panko. Vardagsmat och här i form av torskfilé. Hetta upp en stekpanna med en rejäl klick äkta smör, sänk värmen sedan till medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.