Idag har vi varit hemma och jag har faktiskt tagit mig i kragen och pallrat mig till gymmet (. ) Har inte satt min fot på gymmet på år och dar, men efter mitt diskbråck är jag ju absolut tvungen att träna och hittills har jag bara tränat hemma vilket går si och så, men nu jäsiken blir det förändring
Friscobröd (Max)RuccolasalladTomatRödlökÖl och cheddardipBaconSkiva tomat och rödlök tunt. Idag blev det hamburgare med min goda öl och cheddardip i till lunch
pressa sen ner så dom blir plattare som formen på en hamburgare (inte för tunt). Stek dom i rikligt med smör så dom inte bränns fast och går sönder (på hög värme)
Hemmagjorda hamburgare ger en helt annan smak och inte minst en helt annan mättnadskänsla. Dessa hamburgare är gjorda på högrev, men det går lika bra med exempelvis bog eller fransyska
Sen åkte jag hem och gjorde hamburgare till mig och maken med allt man kan önska sig till. Till dressingen (2 portioner) använde jag 2 msk creme fraiche, 2 msk majonnäs, 1 msk tomatpuré, 1 msk dijonsenap, 1 tsk chipotlepasta och lite flingsalt
Grilla hamburgaren väl, osten ska hinna bli varm och smälta inuti. Lite sallad, ett par tomatskivor och pestodressingen sedan har du den bästa hamburgaren du någonsin ätit
Ska bli spännande att se om det kommer att funka och om vi kommer få fram några små kycklingar. Om ni får välja mellan köpt hamburgare eller hemmagjorda hamburgare, vilket blir valet
Idag blev det hamburgare till middag. 1 dl pofiber (finns i glutenhyllan i livsmedelsbutiker). Hamburgare 4-6 Port. 1 dl pofiber (finns i glutenhyllan i livsmedelsbutiker)