Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter

Rökt renköttstoast med pepparot

Skär renköttet i mindre tärningar och finhacka löken och hacka i önskad mängd dill, blanda ihop allt och smaka av och servera på en kavringskiva eller annat mörkt favoritbröd och toppa med en dillkvist
Rensteksknyten

Rensteksknyten

Tina smördegsplattorna på köksbänken 10–15 min. Fyllning. Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka pepparfrukten
Rostbiffstoast med äppelkeso

Rostbiffstoast med äppelkeso

Helgen rymmer ju två festliga dagar så i lördags var det dags för ännu en förrätt. Denna gång blev det en lite nyttigare variant som kändes fräsch och god
Toast med biff- och pepparrotsröra

Toast med biff- och pepparrotsröra

Då var det dags för ett förrättstips till helgens middagar. Denna förrätt har jag testat och den blev supermumsig
TOAST MED ROSTBIFF

TOAST MED ROSTBIFF

Kärna ur och skär äpplet i tärningar. Skala och skiva löken. Blanda cottage cheese och den skalade löken lök
Rostbiffswraps

Rostbiffswraps

Blanda kesella med salt och pepparrot till en kräm och bred den över tortillabröden. Lägg på rucolasallat, rostbiffsskivorna, alfalfagroddar och strimlor av röd och grön paprika
Krämig fisksoppa

Krämig fisksoppa

Ingredienser. 400 g fisk, vi körde på torskfilé. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor. 2 morötter. 5 dl vatten. 1 dl vitt vin