Lördagen var mest logistik, barnkalas, lite gräsklippning, mycket bubbeldrickande och matlagning. I ärlighetens namn så tror jag faktiskt att jag var först med att laga mat på den nya adressen
Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen. 2,5 dl matlagningsgrädde. 2,5 dl matlagningsgrädde
Servera gärna med en god sallad. Kanske inte roligaste fredagsmyset, det är ju inte direkt ansedd som den finaste maten eller roligaste för smaklökarna kanske
Tillbaka till maten. Servera med en sallad, eller som här idag med tomat och gurka. 4 persnudlar till 4 persca 300 g köttfärs1 rödlök, hackad10 cm purjolök, strimlad1 burk skivade champinjonerca 2 dl broccoli mexicanaca 1 tsk sojaca 1 dl sweet chilisåssalt och pepparpaprikapulver1-1½ dl matgräddeVärm nudlarna enligt beskrivningen på paketet. 1-1½ dl matgrädde
Visst, grädde har sin givna plats i vissa såser och desserter, vi skulle aldrig rekommendera gräddfri svampsås exempelvis, men att skvätta grädde som någon slags genväg till god smak i var och varannan maträtt känns lite onödigt
Tillsätt tomaterna och fräs i ca. Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner och därmed har det inte funnits tid
Snabb och god lösning på lunchlåda. Den här gången ville jag göra en extra stor gryta för att fylla frysen med nödmat till de dagar jag inte har rester att ta med mig i matlådan till jobbet
Okej, detta här är kanske inte världens nyttigaste kvällsmat, men gud så gott. Krsipiga och varma, nästan som sockrade munkar som bara smälter i munnen