brödmaskin

brödmaskin

  • 8 Recept
Ljust solrosbröd till bakmaskin

Ljust solrosbröd till bakmaskin

Häll ingredienserna i ovanstående ordning i bakmaskinen. Program. French. 1 tsk torrjäst. 5 dl rågsikt. 3 dl vetemjöl
Frisklimpa i bakmaskin

Frisklimpa i bakmaskin

3 dl vatten. 1 msk olja. 8 dl rågsikt. 1 tsk salt. ½ dl krossade linfrön. 1½ tsk torrjäst. Häll i allt i maskinen i den ordningen som det står
Yoghurtbröd till bakmaskin

Yoghurtbröd till bakmaskin

Häll i alla ingredienser i bakmaskinen. Program. normal/basic. 1 1/3 tsk torrjäst. 3 dl lantbrödsmjöl. 1 dl grovt rågmjöl
Morotsbröd till bakmaskinen

Morotsbröd till bakmaskinen

Morotsbröd till bakmaskinen, 900 gram. 310 ml vatten. 2 msk smör. 520 g siktat dinkelmjöl. 70 g rivna morötter
Bakmaskin kanelbullar

Bakmaskin kanelbullar

Vetebröd. 20 bullar. Deg. 75 g smör, rumsvarmt. 2,5 dl mjölk. 2 tsk torrjäst för söta degar (25 g färskjäst). 0,5 dl strösocker (45 g)
Lingonbröd, bakmaskin

Lingonbröd, bakmaskin

Häll först i de blöta ingredienserna i degblandaren och sedan de torra. Kör i gång på maskinens standardprogram eller programt för ljustbröd
Grahamsbröd (bakmaskin)

Grahamsbröd (bakmaskin)

Häll i allt i degskålen och starta maskinen på ett standardprogram. 5 dl vetemjöl. 2 dl grahamsmjöl. 1 dl solrosfrön