Skär lövbiffen i strimlor. Ansa purjolöken och skär den i strimlor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min
Jag fick en ny leksak igår. En wokpanna i kolstål. Den har samma egenskaper som gjutjärn men är något tunnare och därför lite mindre tung än gjutjärnstung
Efter att ha bott i Ystad de senaste veckorna börjar jag nu hitta in i mina nya rutiner, vilket är skönt då jag gärna käkar och tränar på samma tider varje dag
Hej på er allihop. Nu är jag hemma igen efter en helt underbar tripp till Italien. Jag måste erkänna att det inte kändes helt kul att komma hem till alla snödrivor som ligger kvar här hemma
Här har ni den självaste kryddblandningen jag slängde ihop lite snabbt, gott och starkt Kryddan längst till vänster är en utav mina favoritkryddor som jag använder i nästan allting, ”pepparmix” heter den
God kväll. Lite småseg efter dagens jobb. Började redan kl. 6. 00 imorse och det känns nästan inte mänskligt att börja jobba så tidigt, men, men bara att gilla läget