Tjälknöl av vildsvin Jag stekte köttet i 75 graders ugnsvärme, och tog ut det ur ugnen när det var 70 grader. Nästa gång skall jag sätta ugnen på 65 grader, och ta ut köttet när det är 65 grader, så att det är rosa och mer som rostbiff justnujusthar
Hemmagjord amarettolikör Blanda vatten, socker och farinsocker i en kastrull på medelhög värme, värm tills det kokat upp och sockret är upplöst Matklubben.nu
Whiskeylikör Blanda grädde, vaniljsocker, flor med chokladsmak och nescafé i en kastrull och koka upp. Tag kastrullen från värmen och låt svalna Matklubben.nu
Färdig valnötslikör Valnötslikören har dragit i 40 dagar och jag har filtrerat och hällt upp den på flaska. Den blev riktigt bra Coppa rules
Likör 44 Gör 44 hål i apelsinen och peta ner kaffebönorna. Lägg den i en stor glasburk med lock. Tillsätt 44 sockerbitar och vodkan Matklubben.nu