10 stora
muffinsformar på en bakplåt. Fyll varje form nästan ända upp med sconessmeten. Pimpa scones med solrosfrön, pumpafrön och chiafrön. Grädda i ugn
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Enklast är godast om sagt… Den här bönsalladen kan jag äta med sked direkt ur skålen. Det är inga revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
Enklast är godast. Ibland är bara det enklaste det godaste. Sen är man liksom hemma. Gör så här. Blanda sist i smöret och den hackade chokladen och rör tills smeten ärordentligt blandad
Januari är hemsk. Förmodligen tycker jag så, därför jag vet att den följs av februari och mars, ytterligare två av de månader som jag upplever som årets tyngsta
Färsk koriander. Gör så här. Dela på chilin, pilla bort alla kärnor. Här kan man givetvis använda elvisp. Men säkrast är att ta det lugnt & försiktigt & hälla på lite i taget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.