Den som väntar på något gott. Efter 2 dygn i rödvinsmarinaden blev det en underbart god stek. 1,5 kg fransyska eller rostbiff1/2 flaska rödvinnågra lagerblad4 krossade vitlöksklyftornågra kvistar rosmarinsalt pepparPutsa köttet fri från hinnor och lägg ner det i påsen med marinaden
Bilden är lånad. När mamma levde så gjorde hon dessa piroger någon gång då och då, vi älskade dem. Recept hade hon fått av sin mamma som också var finska
Nu har älgjakten startat runt om i Sverige. Att sitta på pass en kylig morgon med en brinnande tjärstubbe bredvid sig i väntan på att älgen ska komma, det är avkoppling det
Det är inte klokt vad mina ynkliga muskler har hunnit förtvina av alla timmar i bingen. Jag säger bara det, har man några ägg, mjölk och lite mjöl så kommer man långt
Vilodag idag från CrossFitten så det blir en långpromenad ikväll för att försöka återhämta mig från gårdagens styrke session och MURPH woden i förrgår (mina lår är on FIRE