Potatisgratäng på lite annat sätt. Igår köpte jag rökt fläskfilé från "Finnö fisk". Så jäkla gott. Mannen från Finnö, sa att det var gott med potatisgratäng till och att jag skulle skära köttet i ganska tunna skivor
Stek fläskfiléen, salta och peppra, låt svalna. Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Måste bara tipsa om den och dela med mig av receptet. Då jag tyckte att orginalreceptet (från matklubben) var lite väl snålt, så har jag själv ökat på lite här och var
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Köttfärspaj är himla gott tycker vi och var ett givet kort på pajbuffén. Jag har faktiskt aldrig testat att göra en med äggstanning, utan varierar ofta fyllningen och brer ett täcke av crème fraiche över
_________________________________________________________________________________*Nedan hittar du länkar till andra krämiga pajer*Krämig kycklingpaj med vitlök och örterKrämig skaldjurspajKrämig tacopajKrämig ost och skinkpajAlla recept på matpajer hittar du HÄRFler recept med kyckling hittar du HÄR