Tekakor, scones 2 dl vetemjöl1 dl kornmjöl (kan bytas mot vetemjöl)1 dl havregryn2 tsk bakpulver½ tsk salt50 g margarin1½ dl yoghurt naturell (eller filmjölk)Eventuellt riven ost Marikkas vegetariska
Scones med stuns Blanda alla torra ingredienser i en bunke och arbeta in smöret (osmält) i degen med en gaffel. Tillsätt yoghurt, vatten och sirap Matklubben.nu
Dinkel scones Ingredienser. 1½ dl siktat dinkelmjöl (går byta ut mot vanlig vetemjöl). 1 dl fullkornsdinkel. 25 g smör. 1 tsk bakpulver Det goda i livet
Scones med havre & linfrön Börja med att sätta ugnen på 250 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Blanda alla torra ingredienser väl i en bunke så att bakpulvret fördelas ordentligt Matklubben.nu