Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Tekakor, scones

Tekakor, scones

2 dl vetemjöl1 dl kornmjöl (kan bytas mot vetemjöl)1 dl havregryn2 tsk bakpulver½ tsk salt50 g margarin1½ dl yoghurt naturell (eller filmjölk)Eventuellt riven ost

Scones med stuns

Blanda alla torra ingredienser i en bunke och arbeta in smöret (osmält) i degen med en gaffel. Tillsätt yoghurt, vatten och sirap
Dinkel scones

Dinkel scones

Ingredienser. 1½ dl siktat dinkelmjöl (går byta ut mot vanlig vetemjöl). 1 dl fullkornsdinkel. 25 g smör. 1 tsk bakpulver
Scones med havre & linfrön

Scones med havre & linfrön

Börja med att sätta ugnen på 250 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Blanda alla torra ingredienser väl i en bunke så att bakpulvret fördelas ordentligt