Blanda ihop ägg, mjölk, vaniljpulver och yoghurt i en bunke. 2 stora ägg 4 msk mjölk 1 1/2 dl naturell grekisk/turkisk yoghurt1 nypa vaniljpulver 1 3/4 dl dinkelmjöl Kokosolja till stekning Gör så här. Ät och njut av en underbart god liten pannkaka till frukost ❤️ 2 stora ägg
Jag hade heller ingen grekisk yoghurt hemma så jag tog naturell kvarg ist. 3 msk grekisk yoghurt (jag tog naturell kvarg). 3 msk grekisk yoghurt (jag tog naturell kvarg)
Servera med sylt, mos eller bär och ev vispad grädde eller créme fraiche, eller med färsk frukt, yoghurt, flytande honung och hackade valnötter eller hasselnötter
Men man kan ta yoghurt eller bara bär om man vill det. Har haft en jobbig morgon med magont. men måste ju försöka pilla i mig lite att äta såå valde dessa kokosplättar och mums mums gillar man kokos är de här perfekta
Istället för grädde kan du ta Rysk yoghurt/Kesella med blåbär (ev. För att undvika kladd på väggar så ska pannkakan vara relativt fast innan du flippar
Tillsätt yoghurten och ägget, vispa för hand till en klumpfri smet – smeten ska vara väldigt tjock. Tillsätt yoghurten och ägget, vispa för hand till en klumpfri smet – smeten ska vara väldigt tjock
Den innehåller vaniljyoghurt (jag använder Arlas milda) och vaniljsocker så det doftar fantastiskt när man steker dem, och de blir verkligen fantastiskt goda
Blanda yoghurt och olivoljan/peston. Blanda försiktigt ner crabfish, kräftstjärtar och fördela cirka fyra teskedar per pannkaka och vik ihop pannkakorna
lönnsirap turkisk yoghurt Dela äggen, häll vitorna i en absolut torr skål och gulorna i en annan. Stek ett par minuter tills smeten stelnat, lyft och kika om den pannkakan är gyllenbrun på undersidan