Botten300 g digestivekex [18 st] 150 g smör 10 g vaniljsocker [1 msk] 45 g strösocker [0,5 dl] 5 g malen kardemumma. 1Cheesecake600 g färskost 135 g strösocker [1,5 dl] 1 vaniljstång 20 g vetemjöl [2 msk] 100 g gräddfil [1 dl] 110 g ägg [2 stycken] 30 g äggula [2 stycken] 150 g vit choklad
Smula digestivekexen (ett tips är att lägga kexen i en liten plastpåse och sen krossa med en kavel). 350 g ekologiska digestivekex. 100 g vit blockchoklad
200 g digestivekex. 100 g vit choklad. Krossa kexen, gärna i matberedare och blanda med smält smör. Tryck ut i en rund form med löstagbar botten och grädda 175° i 10 minuter
12 digestivekex. 150 g vit choklad. 1,5 dl kalamataoliver 75 g smör 12 digestivekex 2 gelatinblad 150 g vit choklad 4 dl vispgrädde 200 g färskost, t ex philadelphia