Jag var sugen på att prova vildsvinsskinka i år istället för vanlig julskinka. Jag gjorde i princip på samma sätt som när jag gör min vanliga julskinka
Lammrecept slipper du, för det blev vildsvin istället. Tänk dig, två veckor innan jul äter man julskinka – och påsklammet, det får man käka upp innan påskafton
Vi testade även röka lite julskinka, som kan ses på bilden. 1 kg gris eller vildsvin, helst karré eller annan fet del. 1 kg gris eller vildsvin, helst karré eller annan fet del
Julskinkor, kamben, tjocka revben, Lammbringa, Märgben, Grisfötter, Entrecote, Secreto Iberico och sist men inte minst ett helt vildsvin som ska finstyckas
– så bra julskinka. Och den här Vildsvinskinkan med nyponglace. ca 800 g rostbiff eller skinka av vildsvin2 klyftor vitlök2 msk nyponsoppa1 msk honung1 msk äppelmos1 kvist färsk timjan1 kvist färsk rosmarinsmörsalt och pepparCider- & senapskräm