Idag har vi nämligen vad som kallas d-dag (ledig från skolan för att plugga), så för att fly undan den dystra pluggverkligheten la jag och systern lite extra tid på att laga mat, hehe
Om man misstänker att ens sköldkörtel inte riktgt gör det den ska, som att äta ”perfekt”, röra på sig men vikten rubbas inte, ja då är det positivt att det finns en hel del man kan göra själv utan medicinering för att stärka och läka sin sköldkörteln
Vad annars. Nervös hur matenska funka osv. Jag har ju varit sjukt nervös för det nya jobbet som börjar idag, orolig att jag inte ska leva upp förförväntningarna
När jag ska laga mat, vad jag än ska laga, kollar jag igenom vad det finns för rester. För dig är det troligen helt andra saker som brukar bli över men du kommer ganska snabbt att lära dig vad du kan göra av det som blir över i ditt kök
I nya boken Hälsosam matför en friskare mage kan vi läsa hur allt hänger ihop vad gäller vår matsmältning och får inspiration på hur man kan fylla sitt skafferi och ta till vara råvarors innehåll genom att grodda, torka och fermentera
Herregudvadoverkligtdetkänns. Vissa dagar har jag knappt orkat stå upp och jag har gråtit så många gånger när jag försöktäta, men inte kunnat, men ändå fått tvinga mig till det
Läs vad delatagare sagt här…. vill lära sig mer om näringsrik glutenfri , mjölkfri och sockerfri livsstilkanske vill prova en hälsosam vegan-livsstil (du väljer själv om du villäta vegan eller inte under programmet)vill lära sig mer om hur man skapar bra måltidervill lära sig mer om sambandet mat och känslorvill komma till rätta med sötsug och cravingsvill komma till rätta med beroendebeteende kring matvill bättre förstå sambandet hälsa, kroppsmedvetande och kost
Jag skavisa imorgon vad som mer följde med hem. När jag tänker närmare på det så blir jag väldigt arg på att det skall vara så, att man skall vara så van vid alla tillsattser och smakförstärkare att man tycker det smakar konstigt med "riktig" mat