våfflamed mjuk rörd vaniljglassoch lite frysta bär på. Snabbt och supergod då vaniljglassen passar bra ihop medvåfflanoch lite magrare som tillbehör än med sylt och grädde
våfflamedmjukrördvaniljglassoch lite frysta bär på. Snabbt och supergod då vaniljglassen passar bra ihop medvåfflanoch lite magrare som tillbehör än med sylt och grädde
Jag valde att äta min våfflamedmjukrörd smetana och sylt på hallon ochblåbär. Konsten för att få fina våfflor är - förutom en bra smet förstås - är att ha lite tålamod och låta järnet bli riktigt varmt innan man häller i smeten, och sedan ha lite tålamod till och låta våfflan grädda klart innan man öppnar locket
Servera med sylt, bär, vispad grädde eller mjukrördglass. Vispa ihop mjöl och vatten till en smet. Pensla laggen väl med smält fett till förstaomgången, sedan behöver den knappast smörjas