Torsk tomat oliver recept

Torsk med tapenade, aubergine & tomater

Torsk med tapenade, aubergine & tomater

Bred tapenade över, lägg tomater och oliver vid sidan. Några oliver fick också följa med. Jag gick loss på ugnsbakad torsk med aubergine, tapenade och tomat
Torsk ”saltimbocca” med ugnsbakade tomater

Torsk ”saltimbocca” med ugnsbakade tomater

4 Potatispuré 900 g potatis 2 dl mjölk salt peppar Torsk ca 600 g torskfilé 1/2 kruka salvia (använd resten av salvian till tomaterna) 100 g serranoskinka Ugsnbakade tomater 1 burk urkärnade oliver (à 235 g) 400 g romanticatomater 1 rödlök 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja salvia skal och saft av 1/2 citron Lägg till i inköpslistan
Torsk, fänkål & oliver i tomatsås

Torsk, fänkål & oliver i tomatsås

Ner med lite torsk och oliver…. Salta torsken lätt och låt den rimma medan resten blir färdigt. Lägg ner dem och oliverna i tomatsås
Medelhavsgratäng på torsk med oliver och fetaost - Recept - Tasteline.com

Medelhavsgratäng på torsk med oliver och fetaost - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Medelhavsgratäng 800 gram torskryggfilé , tinad 1 tsk honung 0,5 tsk svartpeppar 1 tsk salt 1 förpackning passerade tomater 1 msk balsamvinäger 1 msk tomatpuré 1 tsk torkad basilika 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 1 msk olivolja 0,5 st fänkål 1 st vitlöksklyfta(or) 0,5 st rödlök(ar) 0,5 burk(ar) svarta oliver , ca 150 gram 0,5 paket fetaost Tillbehör 2 dl ris 1 ask salladsmix , ca 70 gram Köp receptet Näringsvärde Kcal
Fusilli med svärdfisk, svarta oliver och tomater i bönpuré

Fusilli med svärdfisk, svarta oliver och tomater i bönpuré

Stek svärdfiskbitarna på stark värme i en stekpanna med 3 matskedar olja, tillsätt sedan oliverna. Lägg i de skalade och tärnade tomaterna och stek på svag värme i cirka 5 minuter. Hälleflundra eller Torsk (odlad) 200 g. Färska Tomater 150 g. Svarta Oliver 50 g
Italiensk torsk i panna

Italiensk torsk i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 0,5 st purjolök(ar) 2 klyfta(or) vitlök 100 gram soltorkade tomater 100 gram tomat(er) 240 gram svarta oliver , utan kärna 1 msk olivolja 0,5 tsk torkad timjan 0,5 tsk torkad oregano 1 dl matlagningsvin vitt 1 dl vatten 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 600 gram torskfilé 1 krm salt 1 krm svartpeppar 25 gram Mat
Torsk i hummersås

Torsk i hummersås

Garnera med tomathack och oliver. Hacka tomaten under tiden. Tina torsken så att du kan skära den i portionsbitar
Torsk puttanesca

Torsk puttanesca

Skölj och dela tomaterna i halvor. Rör om då och då, men var försiktigt så att så många tomater som möjligt behåller sin form som halvor
Citron torsk med puttanescasås

Citron torsk med puttanescasås

Tillsätt därefter tomat, oliver, kapris och sardeller. Börja men att skålla, skala och kärna ur tomaterna om inte du valt skalade på burk