Provlaga gärna min rätt, sardellsmörbakad torsk med fänkål, tomater och svarta oliver. Salta och peppra fyra torskryggfiléer och låt dem stå en halvtimme
Bred tapenade över, lägg tomater och oliver vid sidan. Några oliver fick också följa med. Jag gick loss på ugnsbakad torsk med aubergine, tapenade och tomat
4 Potatispuré 900 g potatis 2 dl mjölk salt peppar Torsk ca 600 g torskfilé 1/2 kruka salvia (använd resten av salvian till tomaterna) 100 g serranoskinka Ugsnbakade tomater 1 burk urkärnade oliver (à 235 g) 400 g romanticatomater 1 rödlök 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja salvia skal och saft av 1/2 citron Lägg till i inköpslistan
Strimla under tiden zucchinin och koka den i cirka en minut när torsken är klar. Såsen i botten, fisken därpå, zucchini vid sidan, strö de mixade oliver på, dekorera med Liebsticka eller persilja
Ta i haricots verts, oliver och tomaterna och rör om försiktigt. Tomat/oliv/haricots verts. Fördela tomaterna runtom fisken och smula över fetaost och pepparrot
Stek svärdfiskbitarna på stark värme i en stekpanna med 3 matskedar olja, tillsätt sedan oliverna. Lägg i de skalade och tärnade tomaterna och stek på svag värme i cirka 5 minuter. Hälleflundra eller Torsk (odlad) 200 g. Färska Tomater 150 g. Svarta Oliver 50 g