Servera fisken med matvete och varma grönsaker. 600 g torskfilé, fryst, MSC-märkt. Krydda med 1 tsk salt och peppar. Låt tomaterna koka med de sista 30 sekunderna. 600 g torskfilé, fryst, MSC-märkt
Servera fisken med matvete och varma grönsaker. Krydda med 1 tsk salt och peppar. Låt tomaterna koka med de sista 30 sekunderna. Krydda med 1 tsk salt och peppar. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten i en kastrull ca 3 min Låt tomaterna koka med de sista 30 sekunderna
Fast torsken var inte tinad och helt ärligt kände jag mig inte så sugen på just soppa idag. Därför stuvade jag om lite i matschemat och lagade lax och räkor med vitlök- och pestotäcke
Servera med matvete kokt i EasyRise. Mixa det tillsammans med 1 dl riven parmensanost och 2 msk olivolja, lite salt och svartpeppar i SmootChopper. Fördela blandningen över ett "torskblock" i UltraPro 2 liter och tillaga i 200 graders ugn i en kvart eller lite mer