Skär fisken i bitar. Lägg citrongräs, lök, fisksås, ingefära och delad svamp i det kokande vattnet och koka i 5 minuter. Lägg i fisken och låt grytan stå vid sidan om plattan i 3 minuter. 300 g fiskfilé. 1 msk fisksås
Eftersom jag inte hade tid eller ingredienser till att göra egen röd currypaste som blir absolut godast tog jag dels vanlig röd thai currypaste och även den syrligare mindre heta chilipastan Nam Prik Pao som man använder till den hetsyrliga soppan TomYam Kung (ifall den är med räkor)
Skär fisken i bitar. Lägg citrongräs, lök, fisksås, ingefära och delad svamp i det kokande vattnet och koka i 5 minuter. Lägg i fisken och låt grytan stå vid sidan om plattan i 3 minuter
Recept finns på några av de maträtter vi lagat under veckan med härliga ingredienser som kamben, tonfisk, saffran, vaktelägg och kondenserad mjölk ¦Â I helgen provlagades lite mat till Jonas julavslutning med tema "smak" och jag var tacksam försökskanin