Rör ner crème fraiche och ta pannan från värmen. 2 Varva tortillabröd och linsröra i en rund ugnssäker form, ca 24 cm i diameter. 2 dl crème fraiche. 4 stora tortillabröd
Rör ner crème fraiche med hälften av den rivna osten och smaka av. Kläm fast bakplåtspapper i botten på en springform, smörj pappret och lägg på ett tortillabröd
Blanda allt utom ost och tortillabröd. Började med en tacogratäng, tänkte att barn gillar sånt. Häll lite i en ungsfast form och varva med tortillabröd
Då tycker jag att det är dags att bli lite tacohysterisk igen… Åtminstone idag då jag bjuder jag på tacogratäng eller ska jag kanske kalla det för tacostubbar
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra
" I hennes flöde dyker det alltid upp något jag är sugen på - sist var det en tacogratäng, som dock inte blev den gratängen vi till slut lagade pga svindyr quinoa (återkommer till det receptet dock) men då ramlade jag över det här snarlika receptet på Coops hemsida och det var riktigt gott
Rör ner créme fraiche och ta pannan från värmen. Varva tortillabröd och linsröra i en ugnssäker form, ca 24 cm i diameter. 1 dl créme fraiche. 4-6 stora tortillabröd
Blanda philadelphiaost, cremefraiche, krossade tomater, tacosauce, lök, vitlök och paprika. Servera med en sallad och tortillachips och- eller tortillabröd
Servera med tacochips, nachos eller tortillabröd. portioner 2 brk philiadelphiaost1 brk creme fraishe500-600 g köttfärs1 gul lök2 påsar tacokryddasalt och peppar1 brk krossade tomater1 purjolök1 röd paprikariven ost Vispa ost och crème fraiche med elvisp lägg i botten av en form. 1 brk creme fraishe. 1 röd paprikariven ost Vispa ost och crème fraiche med elvisp lägg i botten av en form