Marsipan och sugarpaste i olika färger till dekorationer. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Låt hallon och socker koka upp och rör i passionsfrukterna samt gelatinbladen
Marsipan och sugarpaste i olika färger till dekoration. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Låt björnbär och socker koka upp och rör sedan i gelatinbladen
Det undre och övre lagret blev blåbärsmousse då jag läst att det skulle vara gott ihop med citron och sedan spacklade jag tårtan med chokladsmörkräm och dekorerade den med sugarpaste
Krama ur gelatinbladen. Det här blir spännandeNär du vill ha en riktigt vit tårta (inte den gul/beiga färgen som marsipan ger) eller inte tycker om eller tål marsipan är sugarpaste ett perfekt tårttillbehör
Det man skapat som tårtdekoration spacklas sedan med smörkräm och täcks med sugarpaste. 15 gelatinblad. 15 gelatinblad Blanda färskost, yoghurt, socker och vaniljsocker
Montera ihop tårtan med någon smarrig fyllning och täck med marsipan eller sugarpaste. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten några minuter tills de mjuknar