Dela paprika och kyckling,svampen i mindre bitar. Lägg ut sufflén över kycklingröran. Denna paj blir matigare och mer mättande,samt något nyttigare än en vanlig paj med bara vetemjöl
Så, då var kycklingen på gång, vad skulle jag då göra medsvampen. Ibland så är nästintill omöjligt att komma på vad jag ska laga för mat när jag kommer hem från jobbet, jag hade tagit fram en fin vårkyckling ur frysen på morgonen så något med kyckling skulle det ju bli i alla fall
Svampsufflén kan varieras med andra svampar och färska kryddor. Champinjonsufflémed persilja & kokos. Inte med syftet att skuffa undan allas favoriter, men för att öka variationen och färgerna
Smörj portionsstora suffléformar väl, pudra med vetemjöl och fyll dem medsufflémassan. Ansa svampen och smörfräs den tillsammans med fint skuren purjolök och det rökta sidfläsket
Blanda sufflésmetenmed äggvitorna, smaka av med salt och peppar och fördela i fyra smorda portionsskålar med höga kanter så att sufflén får lätt att höja sig
Häll smeten i en smord suffléform (form med höga rakakanter). Lite längre tid omsufflén stått i kylen - lite kortare om du valt att göra den iportionsformar
Stjälp upp sufflén på ett bakpapper. Smält fettet, rör ner mjölet och späd med mjölken. Fräs under tiden den hackade svampen i matfett tills det "knäpper" i den
Stjälp upp sufflén på ett bakpapper. Smält fettet, rör ner mjölet och späd med mjölken. Fräs under tiden den hackade svampen i matfett tills det "knäpper" i den
Smält fettet i en kastrull, tillsätt mjölet och späd under omrörning med den kokande mjölken. Lägg grönsakerna i botten på formarna, salta och peppra lätt och fördela sufflésmeten över