½ litet vitkålshuvud. En kokt tysk produkt var fri från nitrit och det var den som fick kompletteras med stuvadvitkål (fräste upp 1 hackad gul lök, ½ litet vitkålshuvud, kokosolja, kokosgrädde, salt, peppar och timjan), tomatsås och en klick dijonsenap till
*Gräddstuvade (LYX stuvning, koka ihop grädden så att den tjocknar, salta o peppra). Palsternacka, kålrot, vitkål, rödbetor, lök, blomkål, broccoli, purjolök åsså det kanske mindre vanliga på var familjs skärbräda…
Blanda olja, soja och dijonsenap. Suget efter kålpudding kvarstod idag när jag var och handlade, men jag insåg att tiden inte skulle räcka för att göra en idag i alla fall och då slog det mig att STUVADVITKÅL också är väldigt gott
*Gräddstuvade (LYX stuvning, koka ihop grädden så att den tjocknar, salta o peppra). Palsternacka, kålrot, vitkål, rödbetor, lök, blomkål, broccoli, purjolök åsså det kanske mindre vanliga på var familjs skärbräda…