Dela pakchoien på hälften och stek i lite olivolja med snittytan ner, tills de fått lite färg. Toppa med pakchoi, avokado- och persikosallad och tonfisk
600 gram kycklingfilé, 1 gul lök, 2 röda paprikor, 1 msk rapsolja, 2 pakchoi, 2 dl jasminris. Skär bort roten och dela pakchoibladen i mindre bitar och låt de fräsa med va 30 sekunder. 2 pakchoi
Stek purjon så den byter grön nyans, men ska fortfarande vara mer färsk än stekt. Stek pakchoien i ett annat järn, så du har kontroll över den och svampen, tills den byter färg till mörkgrön men är fortfarande spänstig i konsistensen
Lägg i Stekpannan som svampen stektes i. Dra av bladen från pakchoi, skölj och dela på längden. Fördela svamp och pakchoi jämnt över skålarna och häll i stekfettet
Som följd av att jag var i Chinatown igår, vilket ni kan läsa mer om här, kom jag också hem med ett stort paket med pakchoi, denna asiatiska kål som jag har kommit att tycka väldigt mycket om