Vill du så gör en skysås i stekpannan när du stekt färdigt köttet. Sitter ni nu inte på vildsvinsfilé så kan ni naturligtvis byta ut den mot någon annat gott, fläsk, lamm, quorn, kyckling, nöt, kalkon, fisk
Stektkalkon med kastanjefyllning, sallader. Receptet här får därför bli "Stekt vildsvinssadel", för på den tiden var vildsvinskött något av det allra finaste man kunde äta
Med dessa avgifter, som surkål och hashbrowns helst Pasha och puddingar eller som här i Međimurje kallas "kalkoner" - korv görs heljidine puré, kokta bitar av fläsk och blod
Fördela morötterna i långpannan över kalkonbitarna. Pikant smak med rosmarin till kalkon och morot. Tärna kalkonköttet i 0,5-1 kvadrartcentimeters bitar och fräs dem i marganiet ( gärna flytande) eller smöret i långpannan (48x34 cm) i ugnen medan den blir varm. 200- 300g tärnat kokt kalkonkött