Spröda vaniljbröd recept

Jordgubbar i fläderblomsgelé

Jordgubbar i fläderblomsgelé

Servera med Sprödavaniljbröd. Rensa och skiva bären. Lägg dem i portionsglas. Lägg gelatinbladen i vatten 5 minuter
Frukt och bär i bubbel

Frukt och bär i bubbel

Servera med Sprödavaniljbröd. Varva fruktbitar, bär och mynta i 8 glas. Strö eventuellt på lite socker om det är mycket syrligt

Spröda vaniljbröd

Värm ugnen till 200 grader. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda i mjölet. Spritsa eller bred ut smeten tunt med en liten sked till ca 12 cm långa stänger på plåtar med bakplåtspapper

Spröda vaniljbröd

Värm ugnen. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda i mjölet. Spritsa eller bred ut smeten med en liten sked till ca 12 cm långa, tunna stänger på plåtarna med bakplåtspapper

Jordgubbar i fläderblomsgelé

Servera med Sprödavaniljbröd. Rensa och skiva bären. Lägg dem i portionsglas. Lägg gelatinbladen i vatten 5 minuter