gjord med kokosmjölk och vaniljpulver. Har du inte chiafrön eller inte har förberett chagröt i förväg kan du använda kokosgrädde istället, dvs det vita, gräddiga i kokosmjölksförpackningen som separerat sig från kokosvattnet
Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Jag har nedan beskrivit ett sätt att göra en lyckad smulpaj med blåbär men det finns flera sätt att få till en bra smulpaj utan gluten, mjölk eller vitt socker
Jag älskar bär och särskilt hallon. Bland de lyckligaste stunderna i livet är när jag står vid en hallonbuske och plockar och äter hallonen direkt från busken… total njutning
Originally posted on Nilla's Kitchen. Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Kladakkan är dessutom både mjölk och glutenfri. Sockerfri Kladdkaka ca 8 portioner. Ibland vill man kunna njuta av något gott utan att känna sig onyttig, vad passar då bättre än en kladdkaka helt fri från tillsatt socker och som ändå smakar gudomligt
Rör något, och tillsätt mjölk. jag använde papya, annanas, tranbär, och russin1 ägg 1,5 msk naturell olja, ex raps/solros 1,5 tsk bakpulver 0,7 tsk vaniljsocker 1 tsk honung 1 dl mjölk Ytterst lite salt 180 g vetemjöl (ca 3,75 dl) Topping. 1 dl mjölk
För ett tag sedan hittade jag ett mycket spännande recept på affran- & vaniljcheesecake med pepparkaksbotten utan gluten, vitt socker eller mjölk hos Organic by Mommy