Byt ut cream cheese mot en smaksattsmörkräm eller annan typ av frosting. Denna gång använde jag resterna av en kladdkaka och smaksatte sen espressopulver
Smörkrämen är inte ordentligt smaksatt. Smörkräm. Men faktum kvarstår, en tårta blir bara perfekt om den spacklas rak och slät och allra bäst är det om man använder smörkräm till detta
Dessa mandelskorporna har jag smaksatt med skalet av en ekologisk apelsin vilket jag tycker passar bra ihop med nyponsoppa, men du kan även välja att smaksätta dem med något annat som mörk choklad, eller varför inte lite kanel
Len och sametssmekande marängsmörkrämsmaksatt med mjölkchoklad, nutella (för vad blir inte gott med nutella inblandad) och så en eller flera rejäla gluggar av baileys
Seg marängbotten med Rice Krispies, len smörkrämsmaksatt med limecurd, toppad. Marängbotten med Rice Krispies, smörkräm med limesmak, grädde och färska bär
Fyll biskvierna med valfri smörkräm, jag använde smörkrämsmaksatt med mörk choklad. Idag har det blivit lite julbak här hemma, Jag har gjort biskvier och mamma har gjort Mjukkaka, mums
Den ena sylten är smaksatt med kardemumma så det ska bli roligt att testa. Hellre grädde för min del är smörkräm, men det är ju som allt annat en smaksak