Ostbågaroch bröd var allt som behövdes. Frysen är full med julskinka, kylen med ostar sedan nyårs och basvaror som creme fraiche, ägg, frukt, grönsaker och majonäs finns alltid hemma
När det sedan gäller garnering så blir det ofta skinka, ost, gurka, tomat, räkor och ägg som bas. Jag tycker också om att garnera med krossade ostbågar på sidorna och sticker gärna ned några salta pinnar
Täck sidorna och garnera med ost, skinka, physalis och vindruvor. Jag har gjort dom i två lager, ett med mjukostoch kokta ägg och ett lager med bacon och konserverade mandariner
Jag gjorde två olika sorter - en med skinkaoch leverpastej och en med räkor och tonfisk. Hacka äggen och rör i hop med mjukostoch grundröra till en smet
Maten stod jag givetvis för själv och det blev smörgåstårta för hela slanten. Salladsblad, tomat, gurka, skinka, ost, rädisor, hamburgerkött och oliver
Det fina med just smörgåstårta är att du kan göra fyllning helt efter eget tycke och smak. Något annat som är riktigt gott att kalasa på är smörgåstårta