Sjömanskyckling recept

Sjömanskyckling

Sjömanskyckling

Ja, men vad bra för då har jag ett ypperligt tips på fredagsmiddag till er idag, nämligen Sjömanskyckling
Sjömanskyckling

Sjömanskyckling

Ingredienser Portioner. 4 4 kycklingbröstfiléer (4 filéer motsvarar ca 600 g) 1 gul lök 2 små morötter 1 fänkål 500 g potatis 2 msk mild olivolja 1 burk lättöl (à 33 cl) 4 dl vatten 1/2 dl konc kycklingfond 1/2 dl finhackad färsk timjan 1 lagerblad smaksatt crème fraiche till servering (t ex örtsmak) salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Sjömanskyckling (mjölkfri)

Sjömanskyckling (mjölkfri)

Väl hemma så var det dags för middag och jag snodde ihop en härlig sjömanskyckling. Det har varit inbrott på vår gata och det skapar mycket otrygghet
Matsedel vecka 7

Matsedel vecka 7

Fredag - Sjömanskyckling. Matsedel vecka 7. Godmorgon alla, och trevlig söndag. Jag hoppas ni alla haft en bra helg ännu så länge
Mjölkfri matsedel vecka 35

Mjölkfri matsedel vecka 35

Sjömanskyckling. Hej på er. Nu börjar vi krypa oss närmare september och för mig är det en riktig mysmånad
Året som gått, 2018

Året som gått, 2018

Schwarzwaldtårta, Kotlett med svampfräs, wokad pak choi och örtris, och Sjömanskyckling. Välkommen till mitt 2018 – ett år som inneburit några resor, massor av mat, en helvetiskt varm sommar och en massa kärlek
Sjömanskyckling

Sjömanskyckling

Stek lök, potatis, kyckling och fläsk var för sig. Salta och peppra. Värm öl, buljong, lagerblad och kryddpeppar i en kastrull
Sjömanskyckling

Sjömanskyckling

Skala och skiva potatisen. Varva potatis, lök och salt i en vid kastrull. Häll på buljongen. Blanda mjölk med majsstärkelse och häll över

Sjömanskyckling, nytt för mig!

Där hittade jag ett recept på Sjömanskyckling som jag måste testa.    Idag köpte jag tunnskivada kycklingfiléer

Sjömanskyckling

4 portioner 12 skivor tunnskivad kycklingbröstfilé4 skivor rökt fläsk8 potatis i skivor1 skivad lök10 hyvlade champinjoner6 lagerblad15 cl ljust öl1/2 msk grovkrossad kryddpeppar6 dl kycklingbuljong1 dl skivad purjolökSalt och vitpepparSmör till stekningGarnera med