I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och segmandelbotten. Jag kan inte nog poängtera hur genialiskt enkel den är och så seg och god att man typ vill äta den innan man ens har bakat klart hela tårtan
Mandelbotten. Mandelbotten. Mandlarna mals i mandelkvarn och blandas sedan med florsocker och bakpulver. Äggvitor vispas inte, men blandas direkt i mixen
Fluff ska, såvida du inte har färg i, vara vit fluffig och seg. I tidningen finns recept och tips på en tårta där man blandar fluff, vispad grädde och jordgubbar på en mandelbotten som ska stå i frysen innan servering
Seg/sprödmandelbotten, härlig kola och så grädde och syrliga hallon på. Ååååååh vilken tårta. Bjöds på denna hos mina päron och det var en smakupplevelse
De har allt en kaka ska ha något knaprigt något segt och något sött. Mandelbotten. Daimbiskvier. Dessa Daimbiskvier är ett underverk, de bara smälter i munnen när man äter dom
Segmandelbotten, krämig chokladfyllning, syrliga sommarbär. What more do I need to say. Oavsett om du är supersugen på choklad eller inte så kommer dessa att smaka
Jag fick ett tips av en arbetskollega om att hacka daim i vaniljvisp och frysa till glass här har jag utvecklat det till en härlig daimtårta med mandelbotten
De har en härligt segmandelbotten och fyllningen under chokladtäcket är fantastisk. Chokladbiskvier är pyssligt och tar lite tid att göra men det är det värt