Glutenfria scones Med inspiration från boken BAKA glutenfritt. ). 8 bitar. 90 g havregryn. 250g havremjöl. 60 g rismjöl. 1 knapp msk kokossocker Linda Byström
Smarriga scones till fikat De godaste scones som jag någonsin har ätit åt jag när vi var på semester i Cornwall för några år sedan Toves kök
Scones Vad passar bättre till en långsam helgfrukost än nybakade scones. 1 dl mjöl1 dl havregryn1 tsk bakpulver1 krm salt25 gram margarin/smör3/4 dl mjölk/växtmjölkGör såhär. 1 krm saltSaras matdagar -
Scones och clotted cream Matlagningen, vinerna, de fina saltsjöbadianerna som höll koll på oss och såklart närheten till havet Matrepubliken
Scones med ost och skinka Blanda samman samtliga ingredienser till en kladdig deg. Fyll smeten i smord muffinsform, i smorda eldfasta formar eller i pappersformar Dan Sukker