Uppskattad sås att ha tillgrillatkött eller som komplement i såstillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är tillköttet
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Glazen hittade vi ett gammalt numer av Allt om Mat, rabarbersåsen hittade herr Mårtensson inspiration till i Jens Linders bok "Det glömda köket", dock gick det genom en lite makeover innan det hamnade på våra tallrikar
Jag hittade receptet i Lisa Lemkes utmärkta bok "Tillgrillat" som jag köpte i somras. Den här mängden chimichurri räckte till att marinera fyra fläskkotletter i - plus att det blev lite över i en skål för den som ville hälla lite sås över sitt kött när vi hade grillknytis i lördags
Såstillgrillat. Tillköttet serverades ugnsrostade färskpotatisar, morötter, lök och diverse örter från trädgården (timjan, salvia, bladpersilja, rosmarin och kinesisk gräslök)
Mitt bästa tips är att blanda phiadelphiaost och rökig BBQ såstillkött och hamburgare. Mitt bästa grilltillbehör, som jag ibland glömmer bort, måste vara världens enklaste sås