Varva polarbröd och fyllning, avsluta med ett lager polarbröd. 2 förpackningar polarbröd (Det brukar kunna bli 2 halvmånar kvar)3 dl gräddfilMajonäs efter smak1 gul lök eller en bit purjolök3 tomater1 pkt fryst dill4 burkar makrill i tomatsåsSalt & peppar efter smak3 dl vispgräddeKaviarGör så här. 2 förpackningar polarbröd
(Jag har varit med i planering så jag vet vad det blir)Pizza-mackaPolarbröds jubileumskaka, Polarkaka, Hönökaka eller liknandetomatsåsskinkasalamipaprikaskivad konserverad ananasostLägg två halvor på en plåt så att det blir en rund kaka
Lägg två halvmånar bröd bredvid varandra så tårtan blir rund. 6 halvmånar polarbröd. Hacka smörgåsgurkan och blanda med morötterna, crème fraichen och purjolöken
Bred ut det på två halvmånar bröd som du lagt som en rundel. En förpackning polarbröd. Blanda ihop lättmajonnäs och creme fraiche med hackade tomater, hackad gurka och rökt påläggsskinka som du klipper/skär i små bitar