Tärna fläsket. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs allt i olja. Tillsätt tomatpuré, buljong och kryddor. Tillsätt bönor och persilja, smaka av med salt och peppar
Lägg ner fläskbiteni grytan, slå över linserna (då det var ospecificeradelinser tog jag gröna), kryddorna och löken samt vatten så att det täcker linserna gott och väl
Inte så värst otippat skulle väl jag säga då rödkål är Marcos bästa grönsak och sidfläsk (pancetta) är bra att ha till allt, man ska alltid ha en biti frysen enligt Marco
Tillfläsklägg serveras rotmos och en klick senap, men hemgjort potatismos med en duktigklick smör samt buljongkokta grönsaker såsom morotsstavar, brysselkål, rödlök skurna i båtar och bitar av romansallad måste också var himmelskt gott eller kanske en senapsås tillistället för senap eller pepparrotssås
Genom att vrida och vända på denna tokigt goda uppväxträtt hade jag kommit fram till att pankopanera den kokta potatisen, salta invanligtsidfläskistället för att använda rimmat och sila bort löken ur löksåsen men tillsätta egenrostad chalottenlök
Använd gärna skinkstek eller grönsaker istället för rimmatfläsk som är väldigt salt. Ett sätt är att helt enkelt byta ut det rimmadefläsket mot en bit osaltad skinkstek