Låt svalna något och tillsätt ricotta, riven parmesan, finriven muskotnöt och citronskal. Tillsätt spenat eller nässlor och finhackad timjan och låt fräsa med tills det gröna blivit helt mjukt och allt gått samman
Jag tog hälten cheddar och hälften parmesan. Arbeta ihop och lägg i kylen minst 30 min. Fyll pajskalet med stekt lök, strö över ca 1 msk finhackad timjan och sen osten. Vispa ihop 3 ägg och 1 dl vispgrädde, 1/2 tska salt och 1 krm svartpeppar och häll i formen. 1 burk ricottaost. 3 ägg. Blanda äggen med ricotta i en bunke, rör ner de rostade grönsakerna, krydda med 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar. ca 1 msk finhackad timjan och sen osten. 3 ägg och. 1 burk ricottaost. 3 ägg