Koka pastan. Låt då pastan kallna innan du blandar den med övriga ingredienser. 200 g pasta. 200 g skaldjur (räkor, kräftstjärtar, musslor, bläckfisk. 100 g röktlax i strimlor. 4 portioner 200 g pasta. 200 g skaldjur (räkor, kräftstjärtar, musslor, bläckfisk. 100 g röktlax i strimlor
Grön sparris Sockerärter Tunnt skivade tomater Färsk potatis Marinerad Pasta, Bulgur, couscous eller quinoa Stora vita bönorMelon (galia, vatten, honung eller nätmelon) Persika Nektarin Vindruvor Tunnt skivade äpplen eller päron Smulad ädelostSerrano- eller Parmaskina (Jag föredrar Serrano) Räkor Kräftstjärtar Kyckling Rostbiff Rökt (chili) kalkon Grillat kött, fisk eller kyckling (Lax och fast vit fisk som marulk är jättegott till) Den här salladen brukar jag inte blanda utan arrangerar den portionsvis på tallriken alternativt ett stort uppläggningsfat
Byt gärna ut kräftstjärtar och räkstjärtar mot skinka och ost, en billigare variant med crab fisch eller varför inte lyxa till det med skivad röktlax och avokado