Och varför skall man röka sin egen bacon. Pizzan var på en egenbakad pizzabotten av vanlig sort, en vanlig puttrad tomatsås på färska tomater, vanlig riven ost, mozzarella och en mindre vanlig fyllning i form av egenrökt bacon
Stek baconet i sitt eget fett, det skall ej bli knaprigt så rör om ofta. Häll såsen över blomkålen (vispa eller sleva så att baconbitar fördelas jämnt), strö över den rivna osten, salta och peppra på osten
Ta ut köttet en timme innan du skall börja röka det så att det hinner temperera sig. En bra bonus när man gör sitt egetbacon är att man har koll på vad man gör och vilka råvaror man använder
Använd och krydda efter eget tycke och smak. Broccoli/fetaost/bacon. Andra enkla frukostar som ni ser på bild är äggröra med bacon eller kallrökt lax med avokado och majonnäs eller aioli, kokta ägg med räkor, allt väldigt enkelt gott och mättande
Jag hade även bacon i mina. Ja nu var det verkligen dax för en nystart. Alldeles för mycket fuskande med mat och annat som jag egentligen inte mår bra av