Häll på créme fraiche, grädde, fond, vin och kryddor. )600 g rödspätta10 cm purjolök1 st röd paprika1 st morot2½ dl créme fraiche1-2 dl vispgrädde1 skvätt vin - efter smak100 g skalade räkor2-3 msk tomatpuré2 msk hummerfond2-5 tsk curry - helt efter smak1-2 tsk dragon - håll balansen mot curry, hälften dragon mot currysalt & peppar - efter smakSätt ugnen på 200 grader. 600 g rödspätta. 2½ dl créme fraiche. 1-2 tsk dragon
Lite dragon. 2 dl cremé fraiche. Smörj en ugnsform. Salta och peppra fileérna och lägg dem i ugnsformen. Rör ihop de övriga ingredienserna till en sås och bred över spättafileérna
Blanda tomat, purjo och cremefraiche i en bunke,. Krydda med salt, peppar, cayenne och en eller flera torkade örter - dragon och basilika funkar väldigt bra