Blanda hallon och socker. strösocker. Rårördahallon. hallon. strösocker. Mandelflarn. Värm ugnen till 175°. Finhacka mandeln och blanda med övriga ingredienser till en jämn deg
Koka upp grädde,vaniljsocker. Rårördahallon. Mmmmm är nog de ordet som kommer när man tar en sked av den här krämiga pannacottan som möter de där syrliga hallonen
Blanda socker och hallon i en skål, mosa med händerna. Lägg all philadelphiaost i en skål, tillsätt vaniljfrön eller vaniljessens, strösocker, rivet citron- och apelsinskal samt saften från citronen
Rårördahallon Rör ihop hallon och sockersorterna och låt stå tills sockret har löst sig. Lägg upp sconesen på ett fat, pudra över lite florsocker och servera med rårördahallon och vispad grädde
6 l hallon. 4 kg socker. Krossa bären i en stor hink eller annat lämpligt kärl. Använd en potatisstöt. Går även att krossa bären mot kanten med en slev