BAKA UT PIZZABULLARNA. Bred på tomatsåsen och sprid ut pizzakrydda, skinka och ost på degen. Lägg pizzabullarna på en plåt med bakplåtspapper under - gärna i bullformar i papp
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Pizzabullar Lchf (ca 20 st). Lägg på tomatsåsen ( blandade 1-1/2 dl krossade tomater med 1/2 dl tomatpuré och 1 msk oregano) på botten och lägg på valfri fyllning (jag använde mig utav skinka och riven ost)
Jag valde att använda mig av rökt strimlad skinka & riven ost i hälften av bullarna, och sen hade jag samma fyllning + ananasbitar i andra hälften av bullarna
I en gammal gammal Lant tidning som ligger ute hos min pappa finns detta recept på pizzabullar. 100 gr finhackad rökt skinka. Rulla ihop pizzabullarna som en rulltårta - dela i 2 cm tjocka bitar, låt jäsa i 20 minuter på en plåt med bakplåtspapper. Ät pizzabullarna varma eller frys in - tina i 200 grader. 100 gr finhackad rökt skinka
Skär skinkan i små bitar. Nej, jag pratar inte om kanelbullar, även om det också förvisso kan vara bra att ha några i frysen, utan jag pratar om pizzabullar
Hacka skinkan fint och strö över, samt osten. Det var ett bra tag sen jag bakade pizzabullar. Pizzabullar ca 40 st. 400 g rökt skinka i tunna skivor. Pizzabullar ca 40 st
Lägg på skinka och skivad ost över hela pizzadegen. Lägg pizzabullarna i en ugnsform. Galet goda pizzabullar som bara tar 30 minuter att baka♥Perfekt till mellanmål eller utflykten i sommar. Du behöver8-10 pizzabullar1 pkt pizzakit1 pkt rökt skinkaSkivad ostTorkad basilikaVallmofrönGör såhärSätt ugnen på 225 grader. Grädda pizzabullarna i mitten av ugnen i 15-20 minuter. 1 pkt rökt skinka