Vi skiljer oss ganska mycket i vår matlagning jag och Peter, jag är mer restrektiv när det gäller att blanda kryddor och smaker hej vilt medan han ofta lagar kryddstark mat
Både eld och matlagning på samma gång passar perfekt för mig. Denna veckas gäst i intervjuserien är grundaren av en annan grillblogg nämligen Peter Watz som driver
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Peter Kroon . Taylor argumenterar även för att matlagning i allmänhet och husmanskost i synnerhet inte är tidskrävande i den utsträckning som gemene man kanske har uppfattningar om
Jag & Peter tog en liten kärlekslunch uppe på Brasserian i Skogås, alltid god mat där. Mellan min näst sista kund & min sista kund hann vi med att köpa pizza, finns inge tid för matlagning i dag och inte hade jag förberett något heller som jag brukar göra
Därtill ansåg Peter Englund bakning vara något additivt (i och med att ingredienserna förvandlas och blir till något nytt när det bakas i ugnen), i motsats till matlagning, där man bara bygger en ingrediens på en annan och sedan äter man
Jag blir lite avis på Peter som har hela Malmös restaurangutbud att välja mellan, (åh vietnamesiskt. Jag är gräsänka den här veckan och det betyder urkass matlagning
På torsdag jobbar Peter i Malmö och på fredag åker vi till Stockholm för att motta mitt förstapris i tårttävlingen - en privatkurs med Magnus Johansson och övernattning på Grand Hotell
Kopapa - Peter Gordons café i Covent Garden. Roganic - Simon Rogan har sin egen stil och blandar teknisk matlagning med att använda sig av egenodlade grönsaker och foraging