12 75 g smör eller margarin 25 pepparkakor Fyllning 280 g ädelost (gräddädelost) 2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vispa i hop 200 gram philiadelphiaost med 1 dl socker å 1 tsk vaniljsocker å 3 äggulor. Godaste efterrätten i juletid är helt klart den version av cheesecake
Blanda färskost, äggulor, florsocker, grädde och choklad. Vi bjöd bland annat på en Pepparkakscheesecake som jag hade förberett några dagar tidigare och hade i frysen
Pepparkakscheesecake på pinne med dulce de leche 300 g philadelphia 1,75 dl strösocker 1,75 dl créme fraiche 2,25 dl vispgrädde 1/2 vaniljstång 1 burk karamelliserad mjölk 150 g pepparkakor 7 st plastmuggar 7 st grillpinnar eller glasspinnar Rör för hand samman philadelphia och strösockret tills det blir en jämn smet