Blanda mandelmjöl, fiberhusk och sukrin i en bunke. Så trots sommarvärme, åtminstone bitvis, bjuder jag idag på Glutenfria Pepparkakor bakade på LCHF-vis
De här pepparkakorna innehåller verkligen inget dåligt och jag blev jättenöjd med dem. De kan ju kanske inte jämföras med vanliga pepparkakor men för att vara nyttiga tycker jag att de är ett bra alternativ
Jaaa, jag vet att det är mitten på november och alldeles för tidigt för pepparkakor, men jag måste provbaka mina recept som jag ny förnyar med att baka med mandelmjöl
Pepparkakor. Ta ut pepparkakor med hjälp ut av formar. Pepparkakor. 6 dl mandelmjöl. Grädda pepparkakorna mitt i ugnen i ca 5-8 minuter. Jag provade även att tillsätta 0,5 dl sukrin gold och då blev pepparkakorna ett snäpp knäckigare och riktigt goda så för dig som har det nya sötningsmedlet sukrin gold hemma – testa att tillsätta det i degen. 6 dl mandelmjöl. 0,5 dl sukrin gold och då blev pepparkakorna ett snäpp knäckigare och riktigt goda så för dig som har det nya sötningsmedlet sukrin gold hemma
Till helgen är det lucia och vad passar inte bättre än att bjuda på pepparkakor. Raw pepparkakor smakar exakt likadant som "vanliga" fast inte lika knapriga
Blanda mandelmjöl, husk och blanda ner det med smöret. Tidigare har jag nämnt, att jag provbakat olika recept på pepparkakor, några lite sämre och några lite bättre
Oj, va härligt det har varit att njuta av riktigt välsmakande hembakade pepparkakor. Det finns ju glutenfria pepparkakor att köpa men de är trista och innehållslösa och smakar mest socker tycker jag själv