Parmaskinka päron förrätt recept

Nyårsafton – fyra förrätter, fyra desserter & ett råd

Nyårsafton – fyra förrätter, fyra desserter & ett råd

Stek sparrisen och ät den med parmaskinka. Lite mer jobb kräver Portvinskokt päron Saint Agur, valnötter & knaprig kavring, men sötman från portvin och päron går fint ihop med den krämiga och smakrika ädelosten
Pizza med kalljäst pizzadeg

Pizza med kalljäst pizzadeg

Pizza med parmaskinka och mozzarella, till en mindre pizzabotten. Vi blev väldigt nöjda med alla smakerna, speciellt den med päron och chevre som vi var helt överens om hade suttit fint som drinktilltugg, förrätt eller varför inte som en efterrätt till ett gott dessertvin
Mer helg – mer god mat

Mer helg – mer god mat

Förrätt kanske bara består av plock liknande tapas – parmaskinka, långsamrostade tomater, olivröra eller andra goda röror med ett gott bröd