Pannbiff muskotnöt recept

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram köttfärs , eller blandfärs 1 st gul lök(ar) , skivad 1 st ägg 0,75 dl ströbröd 1 dl mjölk 1 st muskotnöt , malen 0 st salt 0 st peppar löksky 2 st gul lök(ar) , skivad 2 msk smör 2 tsk socker 1 msk vetemjöl 3 dl vatten 1 tärning(ar) oxbuljong , mörk Till servering 4 st saltgurka , hela Köp receptet
Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram köttfärs , eller blandfärs 1 st gul lök(ar) , skivad 1 st ägg 0,75 dl ströbröd 1 dl mjölk 1 st muskotnöt , malen 0 st salt 0 st peppar löksky 2 st gul lök(ar) , skivad 2 msk smör 2 tsk socker 1 msk vetemjöl 3 dl vatten 1 tärning(ar) oxbuljong , mörk Till servering 4 st saltgurka , hela Köp receptet
Pannbiff

Pannbiff

Några riv av muskotnöt. Pannbiffar är något som slår det mesta i de flesta lägen. Riv sedan ned den gula löken tillsammans med ägg, kikkoman soya, muskotnöt, salt & peppar

PappaKock i Skövde Nyheter.

Pannbiff med stekt lök, inlagd gurka & rårörda lingon. Muskotnöt (valfritt). Det här är en rätt som man aldrig tycks tröttna på, en pannbiff gjord på bra färs & mycket kärlek är nästintill oslagbart

Pannbiff med löksky

Forma pannbiffar och stek i smör, ett par minuter på varje sida tills de fått fin färg. 1 nypa(or) muskotnöt, malen

Pannbiff

Forma pannbiffarna och stek i panna i ca 8 min på varje sida tills de fått en fin färg. Recept. ToveMat. sön, 2013-08-11 22
Wallenbergare

Wallenbergare

muskotnöt. Forma färsen till stora pannbiffar, stek dem i smör på svag värme i ca 4 min på varje sida. Blanda alla ingredienser utom smöret till färsen

Wallenbergare med potatismos

muskotnöt. Forma färsen till stora pannbiffar, stek dem i smör på svag värme ca 4 minuter på varje sida

Pannbiff med löksky

Forma pannbiffar och stek i smör, ett par minuter på varje sida, tills de fått fin färg. 1 nypa muskotnöt

Stuvad vitkål och blomkål

Servera till stekt korv, bacon eller fläsk, köttbullar eller pannbiff, ev också kokt potatis. muskotnöt