Strö över flingsalt. 1 Blanda nötfärs, lök, ägg, kryddpeppar, salt och svartpeppar. Forma 8 biffar. Smält smör i en panna och stek biffarna 2 minuter på varje sida. 2 Lägg dem i en ugnsfast form och sätt iniugnencirka 10 minuter. Behåll smöret i pannan och stek lök och socker 5 minuter. Häll på öl och koka ytterligare 5 minuter. 3 Bryn smör och vitkåli en stekpanna cirka 5 minuter, så att kålen behåller spänsten. Tillservering 1 Servera med kokt potatis eller potatispuré. 1 riven gul lök. 3 strimlade gula lökar. 200 g grovt skuren vitkål. 1 tsk flingsalt. 800 g kokt potatis
pannbiff med stekt lök med gräddsås. Denna gången tillsattevi dock extra grädde och löki smeten, vilket gjorde att biffarna blev väldigtsaftiga och smakrika
Middagen blev ingetmindre än pannbiff med lök, gräddsås och rårörda lingon. Pannbiffar. Att vakna av att solen lyser in genom fönstret, vilkenhärlig start på dagen
In med hela konkadongen i kall ugn, som du värmer. Smörbräsera den rivnalöken. Klassisk svenskt, som vi ju alla vet, inteminst vet IKEA det, inte var och en sak för sig, men kombinationen är ju väldigt svensk
Blanda ner färs, rivenlök eller lökpulver, ägg och kryddor. Pannbiff med löksås, lingonsylt och potatis är en av svenskarnas favoriter när det kommer till husmanskost
Strö över riven parmesanost, hackad lök och persilja. Skala och finhackalöken. Pannbiffar. Potatis. Servera pannbiffarna med den parmesankrossade potatisen och gröna ärtor
Eller tillpannbiff. I det här fallet valde jag stekt potatis, lök och fräst sparris som tillbehör. För inte så f(r)asligt länge sedan hade jag aldrig trott att jag skulle sälla migtill skaran som älskar lax
För att maten skulle räcka till oss fem, hade jag även gjort små örtkryddade Pannbiffar. Jag bestämde mig för att grilla sadeln på dagen, medan solen värmde upp balkongen, för att sen tranchera och värma den försiktigtiugneninnanserveringen