På indisk nan recept

Recept på naan

Recept på naan

Naan eller nan är ett indiskt bröd som traditionellt bakas i en tandoor. Brukar du laga indisk mat. Naanbröd används ofta för att plocka upp mat ett liknande sätt som man skulle använda fingrarna eller sked och passar därför som jag skrev ovan till olika såsrika rätter som grytor och soppor
HCMC: Hej igen Ganesh

HCMC: Hej igen Ganesh

resande fot Ganesh, hcmc, indiskt, Vietnam . Därav annat format bilderna. Missa inte deras goda Special Nan med paneer, koriander och chili
100 saker att göra i Bangkok

100 saker att göra i Bangkok

Hoppa vid Chit Lom pier och åk förbi Nana, Asok, Thong Lo, Klogtun och hoppa av när du tröttnar. Ta en drink Vertigo Bar, Banyan Tree
Indisk middag

Indisk middag

Eftersom indisk mat till stor del består av torkade kryddor räcker med att köpa allt en gång och sedan kan man använda kryddorna under lång tid
Indisk tomat- och chiliröra

Indisk tomat- och chiliröra

Rosta nan bröd medelhög värme eller stek i lite olja. Ordna naan-bröd ett serveringsfat och strö över blandningen nan brödet i ett jämnt lager

Indiskt bröd (Nan, Naan)

Hetta upp en torr stekpanna (gärna gjutjärn), lägg ner några kakor åt gången, sänk värmen och grädda bröden några minuter varje sida tills de pöst upp och blivit brunfläckiga

Nan bröd

Obs om pannan är för het blir bröden brända. Grädda bröden i en stekpanna medium värme ca 1 minut varje sida. Lägg in bröden i handduken vartefter de blir klara som du har i en form galler i 50 grader varm ugn medan du tillagar alla

Indiska järpar

Stek lite färs för att smaka kryddningen. Servera med ris blandat med russin, samt nan bröd och mangochutney