Låt koka upp och smaka av med gelé, eventuellt lite salt och peppar. Salta, peppra och rulla ihop. Vill du ha tjockare sås, red av med lite redningsmjöl Servera med gelé, sockerärtor och pressad potatis
Gräddsås. Smaksätt med madeira, fond, salt, aromat och svartpeppar. salt. Oxrullader är klassisk husmanskost, även om jag denna gången inte fyllde dem med en lika klassisk fyllning
½ tsk salt. Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Garnera med timjan. Salta, peppra och bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4 min. 3 dl Kelda® klassisk gräddsås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås. 1 dl vatten 3 dl Kelda® klassisk gräddsås
Låt koka upp och smaka av med gelé, eventuellt lite salt och peppar. Servera oxrulladernamed gelé, sockerärtor ( eller ngn annan grönsak) och kokt eller pressad potatis
Jag undrar ärligt talat om det faktiskt inte är snäppet bättre till och med. Köttbullar gjorda av den formbara färsen studsar som studsbollar i pannan bara efter några minuters stekning, och de löser inte upp sig om de kokas i tomat eller gräddsås