Men lite för oljiga för min smak. Efter en dag med lyckade middagsförsök och mindre lyckade bakförsök (jag öppnade ugnen och den fräna lukten av hårfärgningsmedel - jag skojar inte - mötte min näsa
Tag ut dom efter 10 min och rulla in dom i hushålls papper så att dom inte blir så oljiga. Sätt ugnen på 150 grader, skiva potatisen med en ost hyvel, då blir dom tunna och finna
Kör smeten tills den är kladdig och oljig. Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Kladdig chokladbrownie utan nötter, istället använder jag solrosfrön och tahini vilket ger en nötig smak men passar för de som inte tål nötter av olika slag
Det går inte att byta smör mot en oljig blandning med smörsmak och tro att det ska likna originalet. Såsfavorit En hemslagen Bearnaisesås är nog bland det godaste jag vet till en grillad köttbit
Oljigt värre men tusan så gott. Här har vi en ganska blek lasagne med färs- och svampstuvning. En lasagne utan den vanliga röda köttfärssåsen, men smaken
Ta mer olja ifall det behövs, massan ska vara fast så att det går att rulla chokladbollar men ändå lite oljig på ytan så att det bollarna ska rullas i fastnar på ytan